bugün

entry'ler (332)

ulucuların 31 mart 2019 seçiminde oy verdiği parti

il ekrem imamoğlu
ilçe chp
meclis üyesi chp

chp istanbul ve ankarayı alırsa

az kaldı 6 gün.Ak kara belli olacak.

chp istanbul ve ankarayı alırsa

Günlerdir aklımı kurcalıyor.Tüm geçmiş yönetimleri yapılan ve yapılmayanları düşünüyorum.Görüş belirtmeksizin tüm miting, açık oturum vaadler hepsini ilgiyle takip ediyorum.Sizin bu konuda ki düşünceleriniz neler ?

Eskisinden kötü mü olur gerçekten ?

amedsporlu futbolcuların rakiplerini jiletlemesi

seçim öncesi bi bok olmaz buna.

nihat zeybekci den şarap açıklaması

Ey seçim sen nelere kadirsin diyorum...

AKP izmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, “AK Parti’ye yönelik genel bir önyargı var, şarap üretimine teşvik vermeyi düşünür müsünüz?” sorusuna, "Şarap üretiminde bizim Denizli de çok güçlüdür. Zamanında bunları destekleyerek geldik. Yerli üretim şarap ve alkollü içki üretimini destekledik" yanıtını verdi.

https://www.sozcu.com.tr/...sarap-aciklamasi-3449674/

4 yıllık ilişkinin anıları ne zaman unutulur

70 cl lik rakıyı ne zaman tek başına bitirirsen geçer.50 cl lik olursa en güzel günler azaılr.35 cl lik olursa arada hatıralar kalır.20 cl lik olursa sadece ağlarsın...

sözlük kadınlarının götleri

malmısın?

24 kasım 2018 mke ankaragücü beşiktaş maçı

şu ankaragücü ve bursayı yenince yemin ediyorum gözlerimin içi gülüyor.beter olun amk çocukları.

uludağ sözlük yönetimine gelsin

görsel
Sayın yönetim ,

Sol framede görülen 2 başlıktan biri cinsellik üzerine.Fotoğraf olarakta ekledim.Yahu yaşını başını almış insanlarsınız.Suna bir elin Allah aşkına.Bilim,eğitim,sanat vs konuşmamız gereken yerde ergenlerin seks fantezileri mi okuyalım? Umarım dikkate alırsınız.Teşekkürler.

edit : abuk sabuk mesaj atmayın. Karikatür gibisiniz.Aklı fikri boşalmak olan ergen topluluğu sarmış.Az efendi olun efendi...

4 ekim 2018 beşiktaş malmö maçı

laubali tiplerle oynamak zorundayız.Ah talisca ah gomez nerelerdesiniz.

30 eylül 2018 çaykur rizespor fenerbahçe maçı

bu hafta bütün ev sahipleri kazandı.Yani istaistik veya tesadüf deme.Rize kazanır.

sarhoş olmak onursuzluktur

gel ben sana bir rakı sofrasi kurayım.Hayatında muhabbet görmemişsin.Varsa yoksa alkol ocmok tom kotolokloron onosodor.

amcası tarafından tacize uğrayan genç kıza yardım

üst edit : up up up , yardım...

“Ben Bahar Doğrul 18 yaşındayım, öz amcam tarafından defalarca tacize uğradım. Adaletin yerini bulmasını istiyorum, sesimi duyuramıyorum. Özgecan gibi Leyla gibi olduktan sonra mı sesimizi duyacaklar? Benim gibi nice kızlar var korkuyorlar anlatamıyorlar. Sayın cumhurbaşkanıma sesleniyorum kendisiyle görüşmek istiyorum ne olur yardım etsinler. Kas erimesi hastasıyım eriyorum dayanamıyorum” dedi.

https://www.superhaber.tv...nsursuz-izle-haber-125173

07 haziran 2018 digiturk rezaleti

Ön edit : Hemen derdini S.keyim olayına girmeyin harbi kafam attı.Sizinde başınıza gelebilir.Çünkü süper lig ve şampiyonlar ligi artık digiturkte sözleşmenizi yenilerken çok dikkat edin.

Yıllardır eşim üstünden digiturk üyesiyiz.iq plus kutular , 4k'lar,hd kutular, en üst paketler neler neler.Abi geçen sene ortalama 75 tl fatura ödüyorum.Süper lig ve bein movies kanalları açık.3 haziranda tahahhüt doluyor.25 mayıs cuma günü kıçıkırık bir sms atmışlar.Sms mi kaldı arasınıza diyordum ki aradılar ama müsait değildik sonra arayın dedim.Kimse aramadı ? Müşteri hizmetleri ise 8 kere geri arandığını söylüyor.

Ekran görüntülerini ekledim.Hadi tamam aradınız 1 kere sms attınız biz geri dönmedik.Gelelim esas 2 konuya.75 tl olan faturam nasıl oluyorda iki katı olarak 144 tl oluyor.Oğlum alt üst maç izliyoruz lan ne yapıyoruz.Diğer şirketler 3 te biri fiyatını veriyor.Ama Şompoyonlar logo de var diyorlar.Kaç maç izleyeceğim ? 12 aylık ücret ile 3 büyük takımdan birinin kale arkası kombinesini alıyorsun.

Elimin uzandığı tüm sosyal medya,bimer,tüketici mahkemesine kadar gideceğim.Sözlü yada yazılı onayım olmadan zart diye yenileme yapıyorlar.Aa dostlar bu faturayı ödemeyeceğim ? Mahkemeye de vereceğim ?Başka ne yapabilirim.insan gibi yorum yazarak editleyin lütfen.

Bugün bana yarın size.

https://hizliresim.com/g6naqN

https://hizliresim.com/1E45g5

sevgiliniz kanser olsa ne yaparsınız

eski entrylerime bakın.canım eşim 7 aydır meme kanseri ile mucadele ediyor.defalarca ameliyat,kemoterapi,radyoterapi.şu anda 4.ameliyat için hastanedeyiz.bu satırları hastane refakatçı koltuğundan yazıyorum.rabbim herkese şifasını versin.

sabah ciğer öğlen lahmacun akşam kebap

sonra ben niye kanser oldum.

alkol tüketmeyen insanlar daha mı az suç eğilimli

sen içme zaten bilader , içmeden azmışşın.

24 mayıs 2018 dolar kuru

bu ülkede 2001 den sonra ne zaman döviz kurunun düştüğünü gördünüz.300 puan faiz arttırımı günü kurtarır nitekim sabah başladı şuan 4.70 civarında.dün o kadar dedik 4.57 iken yatırım tavsiyedir diye umarım dinleyenler olmuştur.günü 4.75 ile kapatır.

edit : ne dediysek o.

dolar

4.32 den aldım umrunda değil seçim zamanı ve sonrası en az 6 tl . bu entrymi saklayın.

kimse atatürk e saygı duymak zorunda değil

sike sikee saygı duyacaksın.